zondag 11 december 2011

Een nieuwe Maxi Workshopdag!

Het is zover! Eindelijk kan ik het bekend maken:

Op zaterdag 12 mei 2012 komt er een tweede Maxi-Workshopdag!

Wat we precies gaan doen kan ik helaas nog niet laten zien, maar dat het nog leuker wordt dan de vorige keer is al wel duidelijk. Achter de schermen wordt nu hard gewerkt aan de ontwerpen en de plannen die er liggen en op vrijdag 6 januari 2012 wordt de inschrijving geopend!

We gaan de dag weer organiseren in het Paviljoen van museum Volkenkunde in Leiden. Wij waren erg enthousiast over de lokatie en we hebben van jullie begrepen dat we niet de enige waren....

Je kunt je helaas dus nog niet inschrijven! Wat je wel kunt is het blog volgen, want daar gaat komende weken ook genoeg gebeuren: Zo ga ik een beschrijving van een leuke Kerstworkshop weggeven en natuurlijk gaan we Sneak Peaks plaatsen van de workshops die we aan het ontwerpen zijn.
Hierboven zie je de foto van mijn uitwerking van het sterboek. Binnen het Design team hadden we afgesproken allemaal een stolpje te vullen voor 5 november. Helaas was me dit niet gelukt, ik had zomaar ineens tijdgebrek...... maar afgelopen week heb ik hier wel aan kunnen werken. Alle stappen heb ik op de foto gezet en komende periode ga ik die op het blog laten zien. Ik heb er een aantal technieken in verwerkt die zeker de moeite waard zijn en die jullie ook leuk zullen vinden.

Houd het blog dus goed in de gaten als je alvast een beetje een voorproefje wilt van wat er aan gaat komen en als je inspiratie op wilt doen om straks je Kerst en winterfoto's te verwerken.

1 opmerking: