Pakketjes

Workshop pakketjes

Onderstaande pakketjes hebben we in de aanbieding. Ze kunnen allemaal als brievenbuspakketje worden verzonden. Wil je iets bestellen of heb je een vraag? Mail dan naar scraptaculardesign@gmail.com.

Je hebt hem vast al wel gezien: The Birdhouse. Tijdens het event van 12 mei was hij een favoriet van velen en een pittig klusje waar je veel plezier aan kon beleven. 

We hebben nog enkele pakketje over. Alles zit erbij: de basis en aankleding van het huisje, embellishments, het boekje voor aan de binnenzijde van het huisje en natuurlijk een takje voor op dak!
Uiteraard krijg je bij het complete pakket ook de beschrijving op CD.

Pakket compleet: 17,50. Alleen beschrijving: 5,00

Wie niet bang is van vieze vingers en kennis wil maken met Grungeboard kan zijn hart ophalen. Aan de hand van de stappen op de CD kun je het hele boek maken en leer je opschuur technieken en verouderings technieken. Je moet wel zelf verf & Distress inkt toevoegen. Uiteraard is de beschrijving ook weer op CD bijgevoegd. (The Grungeboard wordt ook als workshop aangeboden.)

Pakket compleet: 14,50. Alleen beschrijving: 5,00

In dit pakketje zit alles om een schattig Ini-Mini-Book te maken. Je leert met behulp van de stap-voor-stap beschrijving hoe je het boekje inbindt en hoe je de kaft maakt. We waarschuwen je wel: Het werkt verslavend en als je er eenmaal een gemaakt hebt, volgen er al snel meer!

"The Ini-Mini-Book wordt ook als workshop gegeven.

Pakket compleet: 15,00. Alleen beschrijving: 7.50.

We horen het regelmatig tijdens workshops: "Ik heb al die stansen maar ik kan er weinig mee. Het lukt me gewoon niet goed." Daarom hebben we dit pakketje met CD gemaakt. Er worden 5 verschillende bloem-maak-technieken stap voor stap uitgelegd. Je krijgt alles erbij wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: inkt, stickles, kraaltjes en niet te vergeten uitgestanste bloemen. Zelf kun je er dan nog lijm en Distress inkt aan toevoegen. 

Wil je liever nog meer geholpen worden met het maken van bloemen? We geven hier ook een workshop in. Kijk voor meer informatie op de pagina workshops.

Pakket compleet: 15,00. Alleen beschrijving: 7,50.

Dit is zeker een boekje dat zijn naam eer aan doet: Zacht & lief! Het boekje geeft ruimte aan veel foto's en het wordt afgewerkt met kraaltjes, een gips raampje en lekker veel lintjes. Aan de hand van de beschrijving is het een boekje dat voor iedereen goed te maken is.

We hebben meerdere varianten van dit boekje liggen. Als je interesse hebt, sturen we je een foto met het overzicht van het gebruikte designpapier en de kleuren. 

Pakket compleet: 12,50. Alleen beschrijving: 5,00.

Sommige van jullie kennen hem wel: The Secret Hidden Mini Book. Vorig jaar mei was het een dagworkshop maar al snel bleek dat je aan dit boek dagen kunt werken. Het is een heerlijk dik boek met in de achterkaft een uitsparing waar een schattig mini boekje in past. Het boek zit bom vol bloemetjes die je zelf moet bewerken en ook de lintjes en strasjes zijn van de partij.

Op veler verzoek hebben we nog enkele pakketen kunnen samenstellen van dit heerlijke boek waar je lang plezier aan zult beleven. Het papier wijkt iets af van de foto en daarom kun je ons het beste even mailen als je interesse hebt. We sturen je dan een foto toe zodat je zelf kunt kiezen wat je het mooiste designpapier vindt. In het pakket zit ook inkt om de randen mooi te kleuren en een spray om je bloemen zelf te bewerken!

Pakket compleet: 28,50. Alleen beschrijving: 5,00.

Tijdelijk niet leverbaar. Mail ons als je het boek wilt bestellen, we geven je dan een seintje als we alle materialen weer op voorraad hebben.


Wil je nog een pakketje van de "Oehoe in a Book" die we in november gemaakt hebben op de eerste Maxi-Workshopdag? Mail ons dan. We hebben er nog enkele liggen in verschillende uitvoeringen.
Ook kunnen we alle gipsfiguurtjes weer leveren die we op 12 mei bij ons hadden.

1 opmerking:

 1. Hoi Anne-Marie,

  Ik heb het pakketje vandaag gekregen en ik vind t echt super!!!
  Prachtig ingepakt,echt zoals je een kadootje zou krijgen,zoooooooo leuk!!!
  Ik ben er super enthousiast over!!!
  Heeeelelmaal mijn kleurtjes,zo'n mooi wit doosje en dan heerlijk roze papier erin,echt geweldig!!!
  Ik ga snel de cd rom in de laptop stoppen en kijken...:O)

  Liefs,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen