dinsdag 12 juni 2012

Nog een Sneak-Peak...

Goedemorgen allemaal,

Vandaag de tweede Sneak-Peak van het project dat we gaan maken op 10 november. Zoals je misschien al eerder gelezen hebt, maken we tijdens het Scraptacular Event een project. Je doet dat in 4 workshops. We hebben het project dus als het ware verdeeld in 4 stukken, maar wel 4 stukken die mooi bij elkaar passen. Aan het einde van de dag is dan alles compleet en ga je met een heel project naar huis.

We hebben van veel deelnemers van vorige events gehoord dat ze het soms jammer vonden als er iets niet af was. Daar hebben we over nagedacht en bij dit ontwerp is alles aan het einde van de dag af. Het enige wat je thuis moet doen is de foto's erin plakken en dan heb ik het niet eens over alle foto's want als deelnemers krijg je van ons van te voren te horen welke foto's handig zijn om mee te brengen zodat je die tijdens het werken direct kan gebruiken.

Natuurlijk zijn er ook weer veel technieken in het ontwerp gestopt, we vinden het altijd leuk als je iets nieuws leert bij ons. Uit ervaring weten we dat jullie dat ook leuk vinden.

Morgen gaan we nog wat meer over de lokatie vertellen, want die is ook zeker de moeite waard!

Fijne dag vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten