zaterdag 16 juni 2012

Inschrijving Scraptacular Event 10-11-12

 Goedemiddag allemaal!
(Ja, we hadden gehoopt vanmorgen al te plaatsen, maar helaas..... Sorry voor het wachten!)


Vandaag is het zover: We laten alles zien wat we jullie willen vertellen voor het komende Scraptacular Event van 10 november 2012. Maar voor we daaraan beginnen willen we iedereen die zich afgelopen week heeft voor-ingeschreven bedanken! We hadden niet kunnen bedenken dat er zoveel dames zouden zijn die vooraf al zouden aangeven voor 10 november een plekje te willen reserveren. Daar worden we hier alleen maar extra enthousiast van!

Op 10 november organiseren we dus ons derde event. We doen dit in "De Stal op de Kaag" op Kaageiland. Dit is een heerlijke plek waar we de gehele dag gebruik gaan maken van alle ruimten. De sfeer van de prachtige boerderij maakt dat je je direct bij binnenkomst als helemaal thuis gaat voelen en daar gaan wij dan nog een schepje boven op doen door je in de watten te leggen!

Nadat je 's morgens bent over gevaren met de pont en aan bent gekomen bij de Stal, wordt je ontvangen met koffie, thee en lekkers. Hierna start de eerste workshop. We maken op deze dag een groot project: Een schitterend dubbel canvas dat open kan door middel van een zelf gemaakt scharnier!
Het canvas is ontworpen door Linda en Anne-Marie.

In vier workshops maak je alle onderdelen van dit werkstuk. Zo bewerk je in de ene workshop de canvassen, maak je in de andere de binnenzijde en het miniboek dat er precies in past en is er een workshop waarin je alle embellishments zelf in elkaar zet. Je kunt hierdoor ook zelf bepalen hoeveel bloemen je op je canvas verwerkt, hoeveel lint je er wel en niet op maakt en dus ook het geheel naar je eigen hand zet.

Uiteraard hebben we meerdere technieken verwerkt in de workshops, je gaat dus vol nieuwe ideeën en inspiratie naar huis. Het gehele project is aan het einde van de dag af. Je plak hooguit thuis nog foto's in het miniboek. Ben je nog niet zo'n ervaren scrapper? Dan is ook zeker voor jou deze dag goed te doen.

Alle workshops vinden plaats in aparte ruimten en ook is het pand geheel rolstoel vriendelijk. Buiten is meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid.
Tussen alle workshops door is er ruim de tijd om even bij te komen. Zo verwennen we je tussen de middag met een uitgebreid lunchbuffet, staat in de middag de Afternoon Tea voor je klaar bij de openhaard en kun je de gehele dag genieten van het schitterende uitzicht. Ook is er genoeg tijd om even  buiten te kijken en te genieten van de prachtige omgeving en het mooie uitzicht.

Wat moet je weten als je je opgeeft?

De complete dag kost 69,50. Dit is inclusief workshopmaterialen, eten & drinken en Goodies. Je moet zelf je basis gereedschappen meenemen. (Snijmatje, mesje, schaar enz...)

Je kunt deze keer het bedrag in 2 of 4 termijnen betalen. Op 25 juni krijg je de eerste rekening per mail toegestuurd. Betaal je in twee keer, dan komt de tweede rekening op 25 september in je mailbox. Voor beide heb je 10 dagen de tijd om te betalen. Als je in 4 termijnen wilt betalen, krijg je ook een rekening op 25 juli en op 25 augustus.

Je geeft je op door je naam, adres en telefoonnummer naar ons te mailen. We plaatsen je dan op de lijst op volgorde van binnenkomst. Wij starten vandaag met het mailen naar de dames die zich voor ingeschreven hebben. Als we door die lijst heen zijn, gaan we verder met de nieuwe inschrijvingen. Mochten we meer inschrijvingen binnen krijgen dan we kunnen plaatsen, dan krijg je van ons een berichtje dat je op de wachtlijst staat. Op 25 juni krijg je dan de eerste factuur. Zodra die betaald is, is je inschrijving definitief.
Om op Kaageiland te komen, moet je overvaren met de pont. Dit kost lopend 90 cent per persoon en met de auto is het 4,00 euro inclusief 4 inzittenden. We helpen je graag bij het in contact komen met andere deelnemers om samen te rijden. Er is ook een busverbinding naar Kaageiland.

Mocht je op 10 november helaas verhinderd zijn, dan zoeken we samen met jou uiteraard naar een passende oplossing. We kunnen je geen inschrijfgeld terug betalen, maar je hebt wel recht op het workshoppakket als je de gehele betaling hebt voldaan. Uiteraard mag je iemand anders voor jou in de plaats laten komen en als we iemand op de wachtlijst hebben staan zullen we die voor jou benaderen.

Door je op te geven voor deze dag, ga je akkoord met de voorwaarden.

Mocht je na het lezen van dit bericht nog vragen hebben, mail ons dan op scraptaculardesign@gmail.com

We hopen jullie te zien op 10 november op Kaageiland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten