Workshops

Workshops

Naast het organiseren van workshop events, geven we ook "losse" workshops. We hebben hiervoor een workshop ruimte in Leimuiden. Op deze pagina kun je alle workshops bekijken. Wil je een workshop volgen? Lees dan eerst de voorwaarden onder aan deze pagina goed door.

Komende periode zullen er weer nieuwe workshops voor de maanden juli en augustus worden bijgeplaatst. Mocht je een workshop graag willen volgen maar wordt hij gegeven op een dag dat je niet kunt, mail ons dan! We kijken dan wat we voor je kunnen doen.

Wil je een workshop reserveren? Mail dan naar scraptaculardesign@gmail.com

Dit miniboekje is met recht een Ini-Mini-Book! Hij is erg klein en met de hand gebonden. Een schattig boekje om voor jezelf te maken of als cadeautje voor iemand anders. Maar pas op: Als je er eenmaal aan begonnen bent, weet je vaak van geen ophouden meer.... het is gewoon verslavend!

Dit boekje is met de hand gebonden, dus met een echte boekbind techniek. Je moet een beetje handig zijn met naald en draad. We leren je de pagina's en de kaft zo in te binden dat het boekje nog mooi open gaat. Uiteraard hebben wij daar handige tips en trucjes bij!

De workshop wordt gegeven op donderdag 7 juni van 19.30u.- 22.00u. Kosten 27,50.
Deze workshop is inmiddels voorbij, maar we plannen een nieuwe datum in voor de volgende ronde tijdens de zomer.

Als je eenmaal aan het boekbinden gaat, kom je soms van het een in het ander: Zo is "The Notebook" ontstaan. Een groter boek inbinden is lastiger en vraagt om wat meer uitleg en tips. Een pittige klus, maar aan het einde heb je een notitieboek dat je echt kunt gebruiken als je wilt.

Dit is een echte boekbind workshop waarin je een pittig klusje klaart! We leren je inbinden, een kaft mooi  bekleden met een vintage papiertje naar keuze, het mooi afwerken van de rug en het aanbrengen van een leeslintje. En daarna kun je er zelf nog net zoveel maken als je wilt.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 23 juni van 13.00u.- 16.00u. Kosten 30,00.

Tijdens de Maxi-Workshopdag van 12 mei jl. werd het vaak gevraagd: Heb je van deze ook een pakketje? Omdat het boekje om wat meer uitleg en handigheid vraagt hebben we dat (nog) niet gedaan. Wat we wel doen is een workshop geven waarin je dit hele kleine dikke boekje leert maken. 

Als je handig bent met naald en draad en al wel ervaring hebt in het werken met papier, is dit een heerlijke workshop die je zeker zal inspireren tot het maken van meer boekjes! Ben je nog niet zo ervaren, dan is The Ini-Mini-Book I verstandig om eerst te doen. 

De workshop wordt gegeven op woensdag 4 juli van 19.30u.- 22.00u. Kosten 27,50.

Bloemen maken is leuk om te doen. Toch horen we vaak dat het moeilijker is dan gedacht werd. De mooie stanzen blijven in de kast liggen! Zonde, zeggen wij want je moet het gewoon oefenen en weten waar je op moet letten. Daarom hebben we deze workshop ontworpen.

Je leert 5 verschillende bloem-maak-technieken. Daarnaast ga je naar huis met een doosje vol materialen die je nodig hebt om lekker verder te kunnen gaan: inclusief gestanste bloemen, inkt, stickles en meer. En om alles na te lezen krijg je een CD mee waar de technieken stap-voor-stap op staan. 
(Van deze workshop is ook een los pakketje verkrijgbaar inclusief CD.)

De workshop wordt gegeven op dinsdag 26 juni van 19.30u.-22.00u. Kosten 27,50.

Heb je zin gekregen om een workshop te volgen? Lees dan eerst nog even het onderstaande:

De kosten van iedere workshop staan bij de omschrijving vermeld. Dit is inclusief materialen, koffie of thee met lekkers. Je moet wel zelf basismaterialen meenemen zoals lijm, schaar, mesje en matje.

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen met naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (alleen voor noodgevallen) naar scraptaculardesign@gmail.com. Vermeld duidelijk om welke workshop het gaat.

Zodra je mail bij ons binnen is, wordt je op de inschrijflijst geplaatst op volgorde van binnenkomst. Je krijgt dan van ons een bevestigingsmail terug, dit is nog geen definitieve inschrijving.

Zodra we genoeg inschrijvingen hebben, sturen we je een factuur voor het gehele workshopbedrag. Je inschrijving is definitief als je betaald hebt. We sturen je dan ook alle informatie over wat je mee moet nemen e.d. toe via de mail.

Mocht je na het lezen van deze voorwaarden vragen hebben, mail ons dan!Geen opmerkingen:

Een reactie posten