vrijdag 8 juni 2012

Een nieuw Event!

Goedemiddag allemaal,

Na lang wachten kunnen we dan eindelijk aan iedereen vertellen dat Scraptacular Design op zaterdag 10 november 2012 een derde workshop-event organiseert! We hebben naar de deelnemers van eerdere events geluisterd en ook zelf goed gekeken naar wat we misten of anders willen doen. Daar hebben we onze plannen op aangepast en we zijn er nu beter klaar voor dan ooit!

Wat kun je verwachten?

Het gaat een ander soort event worden dan we hiervoor hebben gedaan, we willen iedere deelnemer namelijk nog meer kunnen verwennen en inspireren op deze dag. Daarvoor hebben we een andere lokatie gezocht. Het derde event gaat plaatsvinden in een schitterende oude boerderij op Kaageiland. (Kaageiland ligt tussen Sassenheim, Leiden en Roelofarendsveen.) Midden tussen de prachtige natuur en met het uitzicht op de weilanden en het water gaan we alle deelnemers een dag lang in de watten leggen! Het pand is rolstoel vriendelijk.

We gaan op deze dag een groot project maken! Dat doen we tijdens 4 workshops van 1-1,5 uur. In iedere workshop maak je een onderdeel van het uiteindelijke project. Aan het einde van de dag ga je dus met een project naar huis dat dan ook werkelijk tot en met de zelfgemaakte bloemen af is! Je hoeft er thuis hooguit nog wat foto's in te plakken. We hebben ook veel kleine technieken aan het project toegevoegd, je leert dus ook nog iets vandaag! Ook als je een beginnende scrapper bent, is dit project prima te volgen!

Omdat we gemerkt hebben dat de dag zoals we hem eerst organiseerde, voor veel deelnemers te intensief was, hebben we de workshop tijd wat ingekort en zijn er 3 langere pauzes. In iedere pauze is er tijd om even rustig bij te komen. Voor de rust en variatie vindt ook iedere workshop plaats in een aparte ruimte.

Tussen de middag kan iedere deelnemer genieten van een heerlijk, uitgebreid lunchbuffet. Voordat de laatste workshop begint, kun je je weer opladen tijdens de Afternoon Tea bij de openhaard!

Wat moet je verder nog weten?

Komende week gaan we van maandag tot en met vrijdag iedere dag een Sneak-Peak plaatsen van het ontwerp op het weblog en op Facebook. Vanaf zaterdag 16 juni kan iedereen zich inschrijven. De kosten van de dag zijn 69,50 per persoon, inclusief eten & drinken, workshopmaterialen en Goodies. Je moet zelf basismaterialen meenemen zoals snijmatje, mesje, lijm enz. Overvaren met de pont kost 0,90 per persoon. Meer informatie volgt komende week op het weblog.

Omdat we inmiddels onze enthousiaste deelnemers wel een beetje kennen en men ons gaat mailen of ze alvast een plekje kunnen reserveren, hebben we besloten dat dat kan!
Je kunt je vanaf nu al opgeven. Je komt dan op de lijst te staan op volgorde van binnenkomst. Zaterdag 16 juni sturen we je dan een mail. In deze mail staan alle voorwaarden nog een keertje op een rijtje. Je moet de mail dan beantwoorden om je inschrijving definitief te maken.

Mocht je nog even af willen wachten en deze week de Sneak-Peaks willen bekijken, dan kan dat natuurlijk ook. Wij gaan ervan uit dat we genoeg plek hebben voor iedereen, maar natuurlijk kunnen we dat niet helemaal garanderen. We behandelen alle inschrijvingen op volgorde van binnenkomst.

Heb je vragen na het lezen van dit alles? Mail ons! We zullen je zo spoedig mogelijk een antwoord geven!

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend toe en hoop jullie te ontmoeten op 10 november!

                                               groetjes, Anne-MarieGeen opmerkingen:

Een reactie posten