woensdag 13 juni 2012

De lokatie

Goedemorgen allemaal!

Vandaag laten we geen Sneak-Peak zien van het project dat we op 10 november gaan maken. Vandaag vertel ik iets meer over de schitterende lokatie waar we op 10 november jullie gaan verwennen.

Na de vorige workshop dagen hebben we aan de deelnemers gevraagd wat ze van de dag vonden. We kregen veel enthousiaste reacties terug maar gelukkig waren er ook dames bij die kritisch durfden te zijn. Dat waren we namelijk zelf ook. We hadden een wensenlijstje met elkaar van wat er anders kon en daarom ben ik druk op zoek gegaan naar een lokatie waar we die wensen uit konden laten komen.

Allereerst geeft het plekje dat we nu gevonden hebben je het gevoel alsof je op vakantie gaat. Het begint al met het overvaren naar Kaageiland. Je leest het goed, je vaart over met een pondje! Dat kan met de auto maar je kunt ook je auto aan de andere kant van het water laten staan en dan lopend overvaren. De lokatie is te bewandelen, dus daarin kun je zelf de keuze maken.

Als je dan door de prachtige omgeving van weilanden en water aangekomen bent op plaats van bestemming, kom je in een boerderij die helemaal gerenoveerd is en prachtig modern is ingericht. Alles is er aanwezig wat we wensten: een ruime "woonkamer" waar we met elkaar kunnen eten, kunnen genieten van de koffie en de thee en tussen de middag aan de lunch kunnen. Er wordt dus niet meer geluncht op de werkplek. Deze ruimte is tijdens het event een heerlijke plek om bij te komen tussen de workshops door. Natuurlijk kun je ook tussendoor naar buiten, iets wat je zeker ook even moet doen!

Alle workshops vinden plaats in aparte ruimten. Dit is iets wat ook zeker gaat zorgen voor meer rust. Geen gehamer meer van de tafel naast je, alles goed kunnen verstaan wat er wordt uitgelegd en iedere workshop op een andere plek zitten is natuurlijk ook erg leuk.

Daarnaast zijn de pauzes tussen de workshops in langer geworden. Je krijgt dus meer tijd om even bij te komen. Zo hopen we dat iedereen nog meer energie heeft om te genieten van deze heerlijk verwen dag!

De lokatie is ook geheel rolstoel vriendelijk, mocht je dus niet zo goed te been zijn dan kun je ook rustig komen. Je kunt tot heel dicht bij het pand parkeren en er is voldoende gelegenheid hiervoor. De workshop die boven wordt gegeven is ook prima te bereiken met de lift. 

Als je niet met de auto naar Kaageiland kunt komen, er is ook een prima openbaar vervoer gelegenheid. Mocht je dit van plan zijn, dan kun je dat bij ons aangeven als je je aanmeldt. We weten namelijk al uit ervaring dat er altijd mensen zijn die misschien bij jou in de buurt wonen en met wie je mee kunt rijden. Dit is op vorige events ook regelmatig gebeurt en we helpen je graag met zoeken naar een oplossing!

Aanstaande zaterdag openen we de officiĆ«le inschrijving, maar je mag je al op de lijst laten plaatsen als je zeker van jezelf bent dat je graag wilt komen. (We laten zaterdag ook het hele project zien dat we gaan maken op deze dag.) De lokatie is ruimer dan voorheen en daardoor hebben we meer plekken beschikbaar, we denken dat we deze ronde niemand teleur hoeven stellen. 

Heb je vragen of wil je je alvast inschrijven? Mail ons dan op scraptaculardesign@gmail.com

Fijne dag vandaag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten