vrijdag 29 juli 2011

Even voorstellen...

De komende weken zullen we iedere vrijdag een van de Designteam Ladies aan jullie voorstellen. Als eerste bijt Petra de spits af:


Hallo,
Ik ben Petra Laagwater, getrouwd met Leon en samen hebben we drie kinderen: Sebas, Mara en Belle. In het dagelijks leven werk ik 4,5 dag als Planningsmanager bij een middelgrote kinderopvang organisatie. Bijna al mijn vrije tijd gaat in het scrappen zitten. 


Miniboekjes vind ik super om te maken, maar ik maak ook graag scrapkaartjes met stempelafdrukjes, die ik kleur met distress inkt of met copicmarkers. En ook lay-outs maak ik graag.

Met heel veel plezier maakte ik deel uit van de Scraptacular design team toen de winkel er nog was, en heel trots ben ik dan ook dat ik nu weer mag meewerken aan dit leuke event!
Liefs Petra


Petra gaat op de Maxi-Workshopdag van 5 november de Workshop "Mini-Sterboek achter glas" geven. Zij heeft de workshop ontworpen nadat we wisten dat we "iets" in een stolpje wilde maken en eigenlijk ook "iets" met een sterboek wilde doen.....

Volgende week vrijdag stellen we weer een Designteam lid aan jullie voor. Voor nu wensen we iedereen een heel fijn weekend!


1 opmerking:

  1. Hey Petra! Leuk dat je hier voorgesteld wordt! Ik ken je natuurlijk al zo'n 32 jaar... (maargoed dat terzijde). Leuk stukje! Liefs, Martine

    BeantwoordenVerwijderen