maandag 25 juli 2011

Bijna vol!

Afgelopen zaterdag hebben we de inschrijving voor de Maxi-Workshopdag van 5 november geopend en we zijn overspoeld met mails van jullie allemaal. Het is zo leuk om al die enthousiaste berichtjes te lezen en  dan weer te ontdekken dat het "oude" sfeertje van vroeger er nog steeds is! Dank jullie wel daarvoor!

Het wordt allemaal nog leuker want we gaan elkaar weer zien op 5 november! We hebben namelijk al meer dan genoeg inschrijvingen en er zijn nog maar een paar plekjes over. Wie zich daarna meldt, kan helaas alleen nog op een reservelijst.

Komende dagen worden alle facturen voor de aanbetalingen via de mail verstuurd. Iedereen die zich nu heeft aangemeld, heeft persoonlijk een mailtje terug gekregen dat haar plekje is gereserveerd. Mocht je die niet gekregen hebben, mail ons dan voor de zekerheid nog een keer.

Hier gaan we ook druk aan de slag met de inkoop en we zullen jullie komende weken daarvan uiteraard op de hoogte houden. Ook worden alle Designteam dames aan jullie voorgesteld op het blog, iedere week weer iemand anders. Er gaat dus nog genoeg te zien zijn voor 5 november!

Voor nu dus nog een beetje geduld.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten