zaterdag 23 juli 2011

Maxi-Workshopdag op 5 november!

Op 5 november gaat het gebeuren: een Maxi-Workshopdag!

Wat moet je je daarbij voorstellen? Het wordt een workshopdag zoals je die gewend bent als bij het "oude" Scraptacular uit Leimuiden. Maar omdat er geen winkel meer is, doen we dit op lokatie in Leiden. We hebben het Paviljoen van het Museum Volkenkunde in Leiden gehuurd! Een plekje dat op 5 minuten lopen vanaf het station ligt en waar je als deelnemer van deze dag ook gratis kunt parkeren.


In het Paviljoen worden op die dag 3 workshops gegeven. De dag start om 10.00u en duurt tot 17.00u. Tussendoor wordt je verwend met Goodies, een lekkere lunch en een High-Tea zoals je die gewend was in de winkel aan de Nokweg. Onze oude vertrouwde keukenprins gaat de High-Tea verzorgen en voor wie er al eens van heeft mogen genieten: dat was altijd smullen!


Een van de drie workshops is ontworpen door Linda Boomhouwer. Linda geeft zelf op deze dag de workshop "Oehoe in een boek". Tijdens deze workshop maak je een boek in de vorm van een uil en leer je bloemen maken en meerdere kleine techniekjes die je zeker later nog eens zelf zult gaan gebruiken!


De tweede workshop is ontworpen door Petra Laagwater. Petra heeft een "Mini-Sterboek achter glas"  gemaakt. Het boekje gaat uiteraard met je mee naar huis in het schattige stolpje! Je leert op mini formaat werken en ook de speciale techniek van een mini-sterboek zal Petra je tijdens deze workshop haarfijn uitleggen!

De derde workshop is een "Distress & Stamp Minibook" dat ontworpen is door Anne-Marie van Zon. In het boekje gebruik je stempeltechnieken, we gaan aan de slag met inkt en je kunt het boek zoveel distressen als je zelf wilt.

Als je al helemaal enthousiast bent geworden, wil je natuurlijk nog wel een en ander weten over deze dag. Daarom hieronder alle "spelregels" voor de Maxi-Workshopdag:

De kosten voor deze dag zijn 62,50. Dit is inclusief materialen, Goodies, Koffie en Thee, Lunch en High-Tea. Je moet wel zelf basis materialen meenemen zoals snijmatje, mesje, schaar, lijm, tape enz.

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (alleen voor noodgevallen) naar scraptaculardesign@gmail.com

Zodra je mail binnen is, wordt je op de lijst geplaatst op volgorde van binnenkomst. Je krijgt dan van ons een bevestigingsmail terug.

Zodra wij genoeg inschrijvingen hebben, sturen we je de eerste rekening voor de aanbetaling van 30 euro. Als dit bedrag bij ons binnen is, krijg je een bevestiging over de mail met een bestandje van een Mini Workshop toegestuurd om alvast in de sfeer te komen. Je inschrijving is pas definitief als je aanbetaald hebt.

De tweede rekening van 32,50 krijg je op 15 september via de mail. Zodra dit bedrag bij ons binnen is, krijg je je entreekaart, route beschrijving en alle verdere informatie per post thuis gestuurd.

Op 5 november verwachten we je dan vanaf 9.30u in het Paviljoen in Leiden.

Mocht je helaas op 5 november door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, maar heb je je wel ingeschreven en betaald, dan zorgen wij uiteraard dat we daar een passende oplossing voor vinden!


Als je na het lezen van dit lange bericht nog vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd mailen!
We zijn bereikbaar op scraptaculardesign@gmail.com

Tot ziens op 5 november!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten