zondag 22 april 2012

Sunday Sale!

Hallo Allemaal!

Het is weer zondag en er ligt een mooi pakket met materialen te wachten om van eigenaar te wisselen. Vandaag veel papier. Chatterbox heeft een aantal jaren geleden de schitterende Artsy.licious lijn uitgegeven: speciaal papier met flock bedrukking, glans afdrukken, embossing en glitter erin. In dit pakket  zitten 11 vellen uit deze lijn in 3 kleuren: blauw, roze en rood. Samen met de mooie bewerken frames in dezelfde kleuren is dit echt papier om iets speciaals mee te verwerken.

Ook in dit pakket 5 vellen Sassafras met een compleet stickervel. Daarnaast van Pick Paislee 5 vellen uit de Vintage Moon serie (Met het uiltje) en 8 vellen van Pop Fashion. (Heerlijk roze met zilver grijs en blauw!) Hierbij zitten ook 3 originele verpakkingen passende rub-ons. Tot slot nog een "restje": Een stapeltje rub-ons waar er enkele al van gebruikt zijn, chipboardletters van Chatterbox, bloemetjes met knoopjes van Sassafras, twee kaartjes met strass-swirls van Prima en wat metertjes lint van Maya Road.

Heb je interesse in dit pakket? Voor 25 euro (ex. verzenden) is het van jou! Mail naar scraptaculardesign@gmail.com.

Vandaag is de voorlopig laatste Sunday Sale. M'n werkplek is voor nu weer een beetje opgeruimd. Ik ben nog lang niet klaar hoor, maar de komende 3 weken zijn we hier druk met de voorbereidingen voor de Maxi-Workshopdag van 12 mei a.s. Daarna kijken we weer verder.... zo'n workshopdag levert namelijk ook weer allemaal "leuke restjes" op!

Iedereen een fijne dag vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten