donderdag 12 april 2012

Stapeltjes.....

Goedemiddag allemaal,

Langzaam aan begint het hier vol te worden... met nog vier weken te gaan tot aan het event komen er overal stapeltjes, dozen en andere materialen te liggen. Gelukkig heb ik daar deze keer iets meer voorbereidingen voor getroffen dan de vorige ronde: we hebben nu plek gemaakt om te zorgen dat niet het hele huis vol materialen ligt. 

Op de plekken die daarvoor bedoeld zijn liggen nu allerlei stapeltjes met klusjes die gebeuren moeten: papier dat binnen is en klaar ligt om verwerkt te worden, brieven die verstuurd gaan worden dit weekend, rollen papier om de tafels straks weer heel uit de strijd te laten komen en nog veel meer!

Ook wordt er hard gewerkt aan alle verrassingen die we op 12 mei voor de deelnemers hebben. Stiekem kan ik al wel vertellen dat My Minds Eye (dat de vorige ronde geen papier afstuurde....) het nu helemaal goed heeft gemaakt!

Het grappige is dat er tussen alles in een doos staat met takjes voor bovenop het vogelhuisje. Grappig zo tussen al die kleurtjes en dozen met materialen....

Wij gaan hier gewoon door... nog 4 weekjes!Geen opmerkingen:

Een reactie posten