vrijdag 26 augustus 2011

The story of the Oehoe...


Op 5 november zullen alle dames die zich hebben ingeschreven voor de Maxi-Workshopdag het boek maken dat door Linda in de vorm van een uil is gegoten. Linda heeft deze workshop ontworpen aan de hand van een ontwerp dat ze eerder maakte. Er zit dus een verhaal achter deze Oehoe...

Enige tijd geleden heeft Linda een workshop gegeven in een hobbywinkel. Ze had namelijk een doos omgetoverd in een uil en dat viel bij veel mensen zo in de smaak, dat ze gevraagd werd om er een workshop mee te geven. Dat heeft ze gedaan.

Zo kreeg ook ik via-via te horen dat Linda zo'n geweldige uil had ontworpen. Dat Linda een scrapper met talent was, wist ik al vanuit de winkel, maar haar werk had ik nog nooit tot in detail mogen bewonderen. Toen ik hoorde hoe enthousiast anderen waren over de uil, vroeg ik of ik foto's mocht zien. Dat kon. Daarna wist ik heel snel dat deze Oehoe nog meer mensen happy kon gaan maken, dus vroeg ik Linda om de uil te "versimpelen", we hadden immers maar 2 uur per workshop gepland....


En hier zie je hem dan... de originele Oehoe. Ik zal aan Linda vragen of ze hem meeneemt op 5 november... dan kunnen we hem allemaal bewonderen!

Komend weekend stellen we Hermien aan jullie voor. Hermien is de enige van het Designteam waar jullie nog niet mee kennis hebben kunnen maken. Daarna ben ik zelf uiteraard ook nog aan de beurt, maar de meeste dames die op 5 november komen kennen mij wel.

Tot slot, we hebben nog twee plekjes vrij op 5 november! Mocht je getwijfeld hebben of gedacht hebben dat je er niet meer bij kon en deze super dag niet willen missen: mail snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten