maandag 30 januari 2012

Being Busy...

Hallo allemaal,

Het was even stil op het weblog, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt. De voorbereidingen voor de Maxi-Workshopdag zijn in volle gang. Zo hebben we alle materialen besteld, wordt er druk gekeken naar leuke Goodies en zijn we ook al gestart met het voorbereiden van de workshops.
Hierboven zie je de kaften van de workshop Soft & Sweet. Ze zijn allemaal al precies op maat gemaakt en nu moeten er alvast gaatjes in..... per boekje zijn dat er 20. Omdat we ook extra en reserve pakketjes maken moeten er in totaal 1000 gaatjes worden gepunched!

Ook wordt er al hard gewerkt aan de basis van de BirdHouse en is er iemand druk met het ontwerp van een naamkaartje voor iedereen. Vorige keer hadden we een schattig uiltje, nu gaan we je natuurlijk weer met iets anders verrassen!

Als je je ingeschreven hebt, heb je inmiddels een mail gekregen met de uitleg over de foto die je ons mag toesturen. De foto wordt dan hier bewerkt in Photoshop en je gaat hem gebruiken voor de kaft ven het Grungebook. Niet alleen wij hebben dus een "klusje", ook als deelnemer moet je je voorbereiden. Dat is niet erg, zo komen we allemaal alvast in de stemming.

Doordat we een iets andere opstelling van de tafels hebben op 12 mei, kunnen we een aantal mensen meer een plekje aanbieden. Als je dus nog interesse hebt, mail ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten