vrijdag 6 januari 2012

Inschrijving Maxi-Workshopdag 12 mei 2012...

Goedemiddag allemaal!

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de vele mailtjes die ik afgelopen dagen al ontvangen heb! Geweldig om te merken dat iedereen zo enthousiast is!

Na lang wachten is het dan vanaf nu zo ver: Je kunt je inschrijven voor de Maxi-Workshopdag van zaterdag 12 mei 2012. Voor je dat doet is het verstandig eerst onderstaande mail goed te lezen zodat je weet wat je kunt verwachten en wat de voorwaarden zijn.

Het wordt weer een workshopdag zoals je die gewend bent als bij het "oude" Scraptacular uit Leimuiden. Als lokatie hebben we het Paviljoen van Museum Volkenkunde in Leiden gehuurd! Een plekje dat op 5 minuten lopen vanaf het station ligt en waar je als deelnemer van deze dag ook gratis kunt parkeren.


In het Paviljoen worden op die dag 3 workshops gegeven. De dag start om 10.00u en duurt tot 17.00u. Tussendoor wordt je verwend met Goodies, een lekkere lunch, snoeperijen en een High-Tea.Onze geweldige keukenprins gaat de High-Tea weer verzorgen en voor wie er op 5 november van heeft mogen genieten: Dat was uit de kunst!
Daarnaast krijgt iedereen nu ook alle workshop beschrijvingen mee op CD-rom zodat je alles thuis nog eens rustig na kunt lezen. Ook hebben we deze keer een leuke verloting!

Tijdens de dag volg je drie workshops:


Sweet & Soft.
Tijdens deze workshop maak je een minialbum waar je veel foto's in kwijt kunt. Het album heeft een kaft van suedine en die gaan we capitonneren met kraaltjes. Uiteraard gaan we ook de kaft bewerken met een mooi raamwerkje en lintjes. In het raampje kun je later zelf een foto toevoegen. Je leert een leuke en gemakkelijke manier om pagina's in het album vast te zetten, later zul je dit zeker zelf kunnen namaken in iedere maat die je wilt.
The Grunge Book.
Wie heeft het nog niet in zijn handen gehad: Grungeboard van Tim Holtz? Maar wat kun je er nu precies mee en hoe verwerk je het? Terwijl je een mooi boekje met een ouderwetse uitstraling maakt, ontdek je hoe het is om grungeboard te bewerken en om te gaan met opschuur technieken, Distress Stain, Distress Inkt, Paintdabbers, de heatgun en het nieuwe papier van Tim Holtz: Kraftcore. Er is wel een voorwaarde: Je moet niet bang zijn voor vieze vingers! (Maar daar hebben we babydoekjes voor, toch?) 
Om helemaal in de stijl te komen, laten we je ook zien hoe je een foto echt oud kan laten lijken en mag je van te voren een foto opsturen die wij voor je bewerken in Photoshop. Zo kun je ook gelijk kennismaken met digitale fotobewerking.


The BirdHouse
Tot slot hebben we ook een heel ander project: The BirdHouse. Je maakt in deze workshop dit vogelhuis. Het huisje kan open en binnenin zit een heeeeeel schattig boekje. Er zijn veel technieken in verwerkt die je zelf op andere manieren kunt herhalen bij je eigen projecten. Het papier voor het vogelhuis wordt eind januari op de CHA in Amerika pas aangeschaft, het kan dus afwijken van wat je hier op de foto ziet, maar we gaan werken met het nieuwste van het nieuwste! Uiteraard laten we van te voren zien wat het definitieve model is geworden.

Voor je inschrijft is het belangrijk om de spelregels voor deze dag hieronder goed door te lezen. Door je op te geven ga je akkoord met deze voorwaarden:

De kosten voor deze dag zijn 69 euro. Dit is inclusief alle materialen, Goodies, onbeperkt Koffie en Thee, Lunch en High-Tea. Je moet wel zelf basis materialen meenemen zoals snijmatje, mesje, schaar, lijm, tape enz.

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (alleen voor noodgevallen) naar scraptaculardesign@gmail.com

Zodra je mail binnen is, wordt je op de lijst geplaatst op volgorde van binnenkomst. Je krijgt dan van ons een bevestigingsmail terug. Dit is nog geen definitieve inschrijving.

Zodra wij genoeg inschrijvingen hebben, sturen we je de eerste rekening voor de aanbetaling van 35 euro. Als dit bedrag bij ons binnen is, krijg je een bevestiging over de mail. Je inschrijving is pas definitief als je aanbetaald hebt. Je mag dan ook je foto in sturen die we voor je gaan bewerken in photoshop.

De tweede rekening van 34 euro krijg je op 31 maart via de mail. Zodra dit bedrag bij ons binnen is, krijg je je entreekaart, route beschrijving en alle verdere informatie per post thuis gestuurd.

Op 12 mei verwachten we je dan vanaf 9.30u in het Paviljoen in Leiden.

Mocht je helaas op 12 mei door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, maar heb je je wel ingeschreven en betaald, dan zorgen wij uiteraard dat we daar een passende oplossing voor vinden!


Als je na het lezen van dit lange bericht nog vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd mailen!
We zijn bereikbaar op scraptaculardesign@gmail.com

Tot ziens op 12 mei!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten