donderdag 15 maart 2012

Sneak Peak Thursday!


Het is weer donderdag en dat betekend dat we weer wat Sneaks gaan laten zien! Deze week allemaal Sneaks die te maken hebben met het Birdhouse. Hierboven zie je al de labeltjes in wording die aan het huisje komen te hangen....


Ook zijn alle dakjes al op maat en is hun binnenzijde al klaar voor gebruik....


Het definitieve ontwerp is ook al klaar! We hebben een schitterende lijn van My Minds Eye gebruikt die ontworpen is door Rhonna Fahrer. Vroeger ontwierp zij voor Autumn Leaves... dat was altijd een van mijn favoriete merken toen ik de winkel nog had.... heb er nog papiertjes van liggen!

Uiteraard heeft Linda bij het Birdhouse weer bloemen gemaakt. Wie de vorige keer mee deed aan de Maxi-Workshopdag heeft geleerd hoe dat in z'n werk gaat. Als je het gemist hebt, kun je de uitleg ook vinden op het blog bij de berichten van november 2011. We zijn druk met het maken van een uitgebreide uitleg die we op CD-rom gaan uitgeven. Zodra daar meer over bekend is, laten we dat jullie natuurlijk als eerste weten!


En tot slot nog een hele mooie Sneak vanaf de nok van het huisje... op een echt takje zit een heel klein schattig vlindertje! Zo komen we wel in de lente sfeer!

2 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een werk hebben jullie hieraan, maar ziet er weer uit de kunst uit.....kan haast niet wachten:)

  Pluim voor jullie!!!

  Gr. Jacq

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super allemaal,het ziet er onwijs leuk uit!!!
  Ik heb er nu al zin in!!!
  Liefs,Esther

  BeantwoordenVerwijderen