zaterdag 3 september 2011

Last but not Least...

Tja, en dan ben ik uiteindelijk ook zelf aan de beurt om me voor te stellen....
Vele van jullie kennen me al, maar voor wie me nog niet kent: Ik ben Anne-Marie van Zon, 39 jaar oud en door de weeks werkzaam bij een organisatie voor Kinderopvang.

Vijf jaar geleden was ik de trotse eigenaar van Scraptacular Scrapbookstore in Leimuiden. Door privé omstandigheden heb ik toen in 2009 besloten de winkel te sluiten. In eerste instantie gaf me dat tijd en ruimte om eindelijk weer eens een beetje vrije tijd te hebben en voor mezelf te kunnen scrappen. Nu we dikke twee jaar verder zijn, mis ik alle gezelligheid en de contacten die ik er had. Vooral het ontwerpen van de workshops en daarna te zien hoe iedereen ervan genoot om iets nieuws te leren, is een gemis.
Ook het ondernemers bestaan, met alle uitdagingen die daar bij horen, is iets wat ik zo weer op zou kunnen pakken. Dat heeft me aan het denken gezet en zo kwam van het een het ander: Het organiseren van de Maxi-Workshop Dag die 5 november a.s. zal plaatsvinden.
Het organiseren van een Mini-Workshop Dag in de winkel was altijd al een pittige klus, vooral omdat er zoveel dames waren die zich in wilde schrijven en waar gingen we die nu allemaal in de winkel een plekje geven? Met passen en meten kregen we dat altijd weer voor elkaar!

Op 5 november zitten we allemaal riant in het mooie Paviljoen van Museum Volkenkunde in Leiden, we worden de gehele dag in de watten gelegd met heerlijke hapjes, een lunch naar keuze en een High Tea!

Tegenwoordig heb ik een hele andere scrapstijl. Ik ben een beetje besmet geraakt met het Tim Holtz virus en ik kan niets maken zonder er inkt op te gebruiken. Daarnaast komt alles wat ik maak in aanraking met lint, steentjes en bloemen..... maar daar hebben meer mensen last van geloof ik.
Zo heb ik vorig jaar al mijn oude parfum flesjes op de foto gezet en ze verwerkt in een dik (hoe kan het ook anders...) boek. Weken lang heb ik aan dit boek gewerkt, ieder bloemetje zelf gekleurd en elk detail helemaal naar mijn zin gemaakt. Dit boek was ook mijn inspiratie voor de workshop die ik afgelopen mei samen met Melanie heb gegeven.
Tegenwoordig scrap ik ook af en toe digitaal. Er wordt geen foto meer afgedrukt zonder dat ie bewerkt is in  Photoshop. Zo maak ik een mix van digitaal en "gewoon" scrappen, want van papier krijg ik namelijk nooit genoeg.

Op 5 november zullen alle dames van het Design Team werk van zich zelf laten zien. Je kunt dus inspiratie genoeg opdoen. Als je het leuk vindt, mag je een fotocamera meebrengen.... maar eigenlijk hoef ik dat niet te zeggen tegen scrappers....

Komende weken gaan we hier achter de schermen verder met alle voorbereidingen, we zullen jullie regelmatig op de hoogte houden. Mocht je tussentijds iets willen weten, dan kun je me altijd mailen!

groetjes, Anne-Marie

1 opmerking: