donderdag 3 november 2011

Op de valreep...

Hallo allemaal!

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het zover: De Maxi Workshop Dag.
Ik had al veel eerder een berichtje over de voorbereidingen willen plaatsen maar de klok liep harder dan de werkzaamheden.... daarom hieronder de tekst van de mail die ik vandaag naar alle deelnemers heb verstuurd:


Goedenavond allemaal!

Toch nog even op de valreep een korte up-date voor dat we gaan beginnen aan de Maxi-Workshopdag!
Hier wordt nog steeds hard gewerkt aan de laatste loodjes. We zijn er bijna klaar voor om jullie allemaal een geweldige dag te bezorgen.
Dat is niet allemaal zonder slag of stoot gegaan en daarover wil ik graag iets aan jullie kwijt.

Afgelopen weken heeft het Designteam hard gewerkt! We zijn dagen bij elkaar geweest en hebben heel veel plezier gehad in alle voorbereidingen.
Zo hebben we twee workshops proef gedraaid, allerlei zaken voorbereid, eindeloos gestanst, meerdere Cricut matjes aan gort gesneden en vooral verschrikkelijk gelachen.
Daarnaast zijn er wel een aantal momentjes van stress geweest: zo bleken ineens de stolpjes niet meer leverbaar en kwamen bestellingen veeeeeeeeel te laat binnen, hield de douane dozen
vast, waren sommige artikelen uit de productie gehaald en tot overmaat van ramp leverde My Minds Eye helemaal geen papier meer.....

Voor alles is een oplossing gezocht: We hebben overal en nergens stolpjes vandaan gehaald, het halve internet afgespeurd naar artikelen die "niet meer leverbaar waren" maar wij toch nog konden vinden en zijn er voor sommige problemen zeer creatieve oplossingen gevonden. Alleen My Minds Eye gooide echt roet in het eten maar met de hulp van Michelle van Scrapdelight hebben we toch alle materialen op tijd binnen gekregen! We hebben haar halve winkel geplunderd vorige week en daarna een heel weekend pakketen gemaakt. 
Toch moet ik helaas vertellen dat we bij sommige workshops niet voor iedereen precies het zelfde papier hebben kunnen krijgen, uiteraard doet dit papier niks onder voor de originele ontwerpen, maar ik had het graag anders gezien ook al zijn er al designteam leden die aangegeven hebben dat we nu mooier papier hebben!

Afijn, we hebben ons er niet door af laten leiden en ik heb op dit moment een woonkamer vol dozen, kratten, theepotten en andere dingen, rijdt er iemand rond met een kofferbak vol drankjes en lekkers en staat de huisbakker klaar om morgen te starten met het bakken van de high tea! Als je de foto's hieronder ziet loopt het water je vast al in je mond!
Nog een dagje hard werken en dan gaan we morgenavond het Paviljoen inrichten! En dan zijn we er zaterdag helemaal klaar voor om jullie allemaal te ontvangen! We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij allemaal en we kijken er dan ook naar uit om jullie (weer) te mogen ontmoeten!

Tot zaterdag!

groetjes van Anne-Marie en het Scraptacular Designteam.

P.s. Heeft iedereen zijn kenteken doorgegeven? Als we je kenteken niet hebben, wordt je door de beveiliging van het museum niet binnen gelaten! Mail het alsnog aan me door!

3 opmerkingen:

 1. Owwww ik ben zo benieuwd.....
  Nog maar één nachtje slapen :D

  Foto's voor het uilenboek zijn al bedacht, we hebben vorige week allemaal een roofvogel vastgehouden, dus dat komt alvast goed!

  Tot morgen, ik heb er erg veel zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er zin in spullen zijn gepakt de fiets staat klaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook superveel zin in! Kenteken is doorgegeven, spullen staan klaar en mijn humeur is prima! Ik ben er klaar voor!

  BeantwoordenVerwijderen